Growing Your Business -verkosto

Haluaako yrityksesi kasvaa kotimaassa tai suunnitteletko vientiä? Tarvitsetko tätä varten kontakteja, kumppaneita, rahoitusta, myynti- ja markkinointiosaamista, kieli- ja tulkkauspalveluita, kulttuuriosaamista, liiketoimintasi kehittämistä ja yritysbrändisi kirkastamista, ymmärrystä asiakaskokemuksen johtamisesta, juridisia palveluita tai kenties ideoita digitalisaation hyödyntämiseen liiketoiminnassasi? Tule mukaan kasvuun ja kansainvälistymiseen kannustavaan verkostoon!

 

Asiantuntijoiden ja yrittäjien yhteinen verkosto

Growing Your Business -verkosto on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön koordinoima hanke, jonka tavoitteena on tukea pk-yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä. Hankkeessa edistetään pk-yritysten ja palveluntarjoajien kohtaamista ja edistetään pk-yritysten kykyä käyttää kasvua ja kansainvälistymistä tukevia palveluja hyväkseen.

Hankkeen toiminta-aika on 1.10.2016 - 30.9.2018. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus yritysten toimintaympäristön kehittämisavustuksen kautta. Kasvua ja kansainvälistymistä tuetaan mm. verkostolle järjestettävissä tapaamisissa, joissa tarjotaan eri teemoihin liittyviä tietoiskuja ja työpajoja eri alojen asiantuntijoiden toimesta.

 

Perusasioista liikkeelle

 Yleisimmiksi haasteiksi pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen osalta on tunnistettu mm. myynti-, markkinointi- ja laatuosaaminen, brändin hallinta, kielitaito, kohdemaan kulttuurin tuntemus, rahoitus, markkinatilanteen tuntemus ja juridinen osaaminen. Tärkeimmäksi tekijäksi uudistumisessa voidaan kuitenkin nähdä yrittäjän todellinen halu ja tavoite kasvaa.  Tukea, informaatiota, kumppaneita, rahoitusta ja kokemusta löytyy tämän verkoston kautta muilta yrittäjiltä, Satakunnan Yrittäjiltä, alueen kauppakamareilta, viranomaisilta, pankeilta, Team Finland Satakunnasta, Tekesiltä, Finprosta, ELY-keskuksesta sekä alueen kehittäjäorganisaatioilta, kuten Prizztech Oy:ltä, Rauman kaupungin yrityspalveluista, Pohjois-Satakunnan kehittämiskeskus Oy:ltä ja Huittisten kaupungin elinkeino-organisaatiolta. Lisäksi verkostossa on mukana myös useita asiantuntijoita ja yksityisiä palveluntarjoajia.

 

Growing Your Business -verkoston seuraava tapaaminen on torstaina 27.4.2017 klo 13-16 Koulutus- ja Juhlatalo Mekanissa, Konepajanranta 2 B.

Teema: KASVUA MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AVULLA

Ohjelma

 

 Anne Kalliomäki  Tero Tuomi, SAMK

Seuraavassa tapaamisessa asiantuntijoina toimivat Anne Kalliomäki ja Tero Tuomi.

Tarinakoneen Anne Kalliomäki on tarinallistamisen eli tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä Suomessa. Annen kirjoittama Tarinallistaminen - palvelukokemuksen punainen lanka ilmestyi 2014 Talentum Oyj:n julkaisemana. Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015.

Satakunnan ammattikorkeakoulun lehtori Tero Tuomi, jolla on laaja kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin kokemus ja joka on tehnyt omien sanojensa mukaan "kauppaa Pariisissa, Pietarissa ja Porissa".

 

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: 

Jaana Määttälä, puh. 050-438 9990

jaana.maattala@utu.fi 

 

Sivu päivitetty 3.04.2017