Kasvu ja kansainvälistyminen

Growing Your Business -verkosto - Asiantuntijoiden ja yrittäjien yhteinen verkosto

Growing Your Business -verkosto on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön koordinoima hanke, jonka tavoitteena on tukea pk-yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä. Hankkeessa edistetään pk-yritysten ja palveluntarjoajien kohtaamista ja edistetään pk-yritysten kykyä käyttää kasvua ja kansainvälistymistä tukevia palveluja hyväkseen. Tukea, informaatiota, kumppaneita, rahoitusta ja kokemusta löytyy tämän verkoston kautta muilta yrittäjiltä, Satakunnan Yrittäjiltä, alueen kauppakamareilta, viranomaisilta, pankeilta, Team Finland Satakunnalta, innovaatiorahoituskeskus Business Finlandilta (ent. Tekes), ELY-keskuksesta, Satakuntaliitolta sekä alueen kehittäjäorganisaatioilta, kuten Prizztech Oy:ltä, Rauman kaupungin yrityspalveluista ja Pohjois-Satakunnan kehittämiskeskus Oy:ltä. Lisäksi verkostossa on mukana myös useita asiantuntijoita ja yksityisiä palveluntarjoajia.

Väärää vientiä ja oikeaa osaamista! -seminaari

Growing Your Business -verkoston seuraava seminaari "Väärää vientiä ja oikeaa osaamista!" pidetään Koulutus- ja Juhlatalo Mekanissa torstaina 6.9.2018 klo 13-16.

Ohjelma

Väärää vientiä ja yrittämistä -teemasta puhuu seminaarissa Leijonan luolastakin tuttu startup-sijoittaja ja yrittäjä Kim Väisänen.

Osaaminen yrityksen menestystekijänä -teemasta puhuu toimitusjohtaja, KTM, osaamisen muotoilija, sparraaja ja mentaalivalmentaja Heli Tuulenmäki, Competence Design Oy:stä. 

Lisäksi seminaarissa mukana satakuntalainen formaatti Leijonan luolasta KARHUN PESÄ, jossa yrittäjiä esittelee kasvusuunnitelmiaan ja paikallisia liiketoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen asiantuntijoista koostuva raati kommentoi näitä suunnitelmia. 

Mukana asiantuntijaraadissa ovat Develooppi Oy:n  toimitusjohtaja Tytti Laine, bisnesenkeli Kari Ollila sekä Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön liiketoimintaosaamisen ja yrittäjyyden professori Pekka Stenholm

Tilaisuus on ilmainen, mutta edellyttää ilmoittautumista viimeistään maanantaina 3.9.2018, jaana.maattala@utu.fi 

Kim Väisänen on Leijonan Luolasta tuttu startup -sijoittaja, sarjaepäonnistuja ja hallitusamatööri, joka murtaa yrittämisen myytit ja kertoo miten yrittää ja viedä.

Tutustu lisää: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kim_Väisänen

Heli Tuulenmäki on yrittäjä, osaamisen muotoilija ja asiantuntija sekä ura- ja yrityssparraaja ja mentor, Competence Design Oy. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus osaamisen kehittämisestä ja yritysten kansainvälistymisestä mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Pienyrityskeskuksessa. Työssä yhdistyvät osaaminen liiketaloudesta ja mielen maisemasta (KTM sekä NLP Master Practitioner). Hänen missionaan on auttaa ihmisiä onnistumaan.

Competence Design Oy auttaa osaamisen tunnistamisessa, sanoittamisessa, mittaamisessa ja kehittämisessä.

Osaamisen kehittäminen: valmennukset (mm. työyhteisön kehittäminen, Kiireenkesytys®)

Ohjaus ja mentorointi: Aloittavat ja toimivat yrittäjät, osaamis- ja uraohjaus

Tutustu lisää: www.competencedesign.fi 

 

  

Kuuntele paikallisten yrittäjien kasvutarinoita Radio Porista! 

Paikallisia kasvutarinoita

Mukana:

Haaslahti Oy - kasvua innovaatioilla

Kari Ollila - Bisnesenkeliverkostosta rahoitusta kasvuun 

Fiblon Oy - kasvua työnilon avulla

Hubble Oy - kasvua digitaalisilla ratkaisuilla

Tactic Games Oy - kasvua innovatiivisuudella

Sari`s ArtWork - kasvua messuilta

Rock My Business Oy - kasvua rohkeudella ja ennakkoluulottomuudella

Toiminimi Rita Valve - kasvua verkostojen avulla

 

Lisätietoa Growing Your Business -verkostohankkeesta ja hankkeen tilaisuuksista: 

Hankkeen vastuullinen johtaja                   Projektipäällikkö

Kimmo Laakso                                              Jaana Määttälä

puh. 040-708 7987                                       puh. 050-438 9990

kimmo.laakso@utu.fi                                    jaana.maattala@utu.fi  

Sivu päivitetty 30.08.2018

Hankkeen vastuullinen johtaja

Kimmo Laakso

puh. 040-708 7987

kimmo.laakso@utu.fi

Growing Your Business -verkosto on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön koordinoima hanke, jonka tavoitteena on tukea pk-yrityksiä kasvussa ja kansainvälistymisessä.