Kasvua yhteistyöllä

Growing Your Business -verkostotapaaminen pidettiin torstaina 28.9.2017 Villilän Kartanossa, Nakkilassa.

Ohjelma

 

Tapaamisessa kuultiin seuraavia asiantuntijoita:

- Toimitusjohtaja Miia Virtanen, Käännöstoimisto Lingo Languages Oy. Puheenvuorona "Matkalla maailmalle - riittääkö Suomi?".

   Lisää Miiasta ja yrityksen palveluista: www.lingo.fi

- Yrittäjä Sanni Luomahaara, Korsuretket Oy:stä kertoi oman kansainvälistymistarinansa puheenvuorossa "Verkostoitumisen merkitys pk-yrityksen kasvussa".

  Lisää Sannista ja yrityksen palveluista: www.korsuretket.fi

- Oman tervehdyksensä toi ja verkostoitumisen merkityksestä omassa liiketoiminnassaan kertoi Villilän Kartanon edustajana kartanonrouva ja Satakunnan Matkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja Terja Wahlberg.

Edellisessä tapaamisessa aloitimme tekemään yrittäjien kanssa liiketoiminnasta tarinaa. Nyt esittelimme yhden mahdollisuuden, jolla tuon tarinan voi muuttaa esim. animaatioksi. "Tarina animaatioksi - Millaista yhteistyötä Sataedusta?" -puheenvuoron esittivät animaatio- ja pelialan opiskelija Lasse Uusitalo sekä opettajat Harri Sarri ja Saija Ketola, Nakkilan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta, Sataedusta.

  Lisätietoja: harri.sarri@sataedu.fi 

  

 Miia Virtanen muistuttaa, että asiakas haluaa useinmiten palvelua omalla kotikielellään. 

 

 Sanni Luomahaara on kehittänyt Korsuretket Oy:n liiketoimintaa ja laajentanut asiakaskantaa muun muassa verkostoitumisen avulla. 

 

Terja Wahlberg, Villilän Kartano ja Satakunnan Matkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja kuvasi miten satakuntalaiset pk-yrittäjät ovat hyötyneet toimialansa yhteistyöstä mm. Visit Pori -sivujen muodossa. 

Sivu päivitetty 11.11.2018