Verkoston asiantuntijat

Miia Virtanen / Käännöstoimisto Lingo Language Oy

 

Lingo on ketterä ja monikielinen käännöstoimisto, kansainvälistymisen kumppani matkallesi maailmalle. Käännämme, oikoluemme, teemme sanastotyötä ja kielikoulutamme yli 20 eri kielellä. Tärkeintä meille on auttaa asiakkaitamme viestimään aiempaa paremmin ja monikielisemmin. Teemme selkeitä ja sujuvia käännöksiä ja tuotamme monikielistä viestintää ja kielipalveluja yrityksille, joilla on rohkeutta lähteä kansainvälisille markkinoille tai jotka jo toimivat kansainvälisessä ympäristössä. Toimimme iloisella asenteella, mutta aina luottamuksella ja syvällä asiantuntemuksella.

Haluamme olla asiakkaidemme ykkösvalinta monikielisen viestinnän kumppaniksi Suomessa ja Euroopassa. Tutustu: www.lingo.fi 

Miia Virtanen, FM, yrittäjä, auktorisoitu kääntäjä vastaa yrityksen toimitusjohtajana liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän on päivittäin mukana lukuisissa projekteissa kääntäjänä, kielentarkistajana, projektipäällikkönä tai ylimpänä laadunvalvojana. Miian missiona on auttaa kansainvälisessä ympäristössä toimivia yrityksiä ja asiantuntijoita, ja hän uskoo, että kielellä on merkitystä, kun maailmalla halutaan menestyä. Kokemusta käännös- ja kielialalta on yli 15 vuotta.

 

Sivu päivitetty 5.01.2018